18 Mayıs 2014 Pazar

Mega Structure Capital Gate

kaynak

Capital Gate bir olan gökdelen olarak Abu Dabi komşu Abu Dabi Ulusal Sergi Merkezi'nde bir çarpıcı yalın ile tasarlanmıştır. 160 m (520 ft) ve 35 hikayeleri de bu kentin en yüksek binalarından biri olan ve batıda 18 ° eğim bulunmaktadır.  Sermaye Kapısı'nın sahibi ve geliştiricisi olan Abu Dabi Ulusal Sergi Şirketi . (Olarak da bilinen kule Pisa Kulesi Abu Dabi ) Sermaye Merkez / Abu Dabi Ulusal Sergi Merkezi usta gelişme odak noktasıdır.
2010 Haziran ayında, Guinness World Records ". Dünyanın en uzak insan yapımı kule eğilimli" olarak Capital Gate sertifikalı yeni rekor Capital Gate kule batıya doğru 18 ° eğilmek için inşa edilmiş olduğunu göstermektedir; dört katından fazla bu Suurhusen of Pisa Kulesi . Dış tamamlandığında bir Guinness tarafından yapılmış araştırma ve değerlendirme, ödül komite atadı Ocak 2010 tarihinde başladı.

18 ° eğimli kaynaklanan yerçekimi basıncı adı verilen bir teknik ile karşılanır çekirdek ön bombeli bir çekirdek kullanarak, çelik betonarme kasıtlı olarak hafifçe merkez dışı yerleşik çekirdeği ile. Ayrıca 490 ile yere demirlemiş kazık yeraltı 20-30 metre delinir

DAHA FAZLA DETAY VE BİLGİ İÇİN kaynak LİNKİNDEN VİDEOYU İZLEYEBİLİRSİNİZ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder